Za slane palačinke punjene mesom trebaju vam mlijeko, jaja, sol, mineralna, brašno, mljeveno meso, rajčica, paprika, češnjak, crveni luk i začini.
Priprema:
- Umutite mlijeko, jaja i mineralnu vodu, a potom dodajte sol i brašno brašno da dobijte smjesu za palačinke
- Pecite palačinke u podmazanoj jako zagrijanoj tavi te ih odložite na jedan tanjur nakon što ispečete nekoliko komada
- Za punjenje pirjajte sjeckani crveni luk, papriku i mljeveno meso, a potom dodajte nasjeckanu rajčicu i malo bijelog luka te izdinstajte do kraja kad ćete dodati i začine poput papra
- Ako vam ostane koja palačinka viška, namažite je pekmezom za najbolji jesenski desert. dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa