Brzinski ručak: Slane palačinke punjene mljevenim mesom i rajčicom

Palačinke su univerzalno jelo koje svi vole, a ako ste gladni i mislite da biste mogli pojesti više od deserta, onda ih valja spremiti na slano

6.10.2016.
11:14

Za slane palačinke punjene mesom trebaju vam mlijeko, jaja, sol, mineralna, brašno, mljeveno meso, rajčica, paprika, češnjak, crveni luk i začini.

Priprema:

  1. Umutite mlijeko, jaja i mineralnu vodu, a potom dodajte sol i brašno brašno da dobijte smjesu za palačinke
  2. Pecite palačinke u podmazanoj jako zagrijanoj tavi te ih odložite na jedan tanjur nakon što ispečete nekoliko komada
  3. Za punjenje pirjajte sjeckani crveni luk, papriku i mljeveno meso, a potom dodajte nasjeckanu rajčicu i malo bijelog luka te izdinstajte do kraja kad ćete dodati i začine poput papra
  4. Ako vam ostane koja palačinka viška, namažite je pekmezom za najbolji jesenski desert. dobar tek!

Možda će te zanimati

SVE TAJNE ZAGREBAČKE STRIPTIZETE /

'Političari su izuzetno neugodni, stalno dobivam bizarne ponude. Jedna je bila posebno jeziva...'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali