U klasične punjene paprike ide mljeveno meso, no ako niste njegov najveći fan, možete iskoristiti i zdravu kvinoju. Jednako je ukusna :)
Sastojci:
- 4 paprike babure
- 2 šalice kvinoje
- 2 mrkve
- svježi peršin, bosiljak
- maslinovo ulje
- 1 žlica octa
- sol, papar
Priprema:
- Isperite kvinoju te je kuhajte u vodi u omejru 1:3 oko 15 minuta. Opet je isperite vodom i dobro ocijedite.
- Mrkvu i peršin nascjeckajte te ih pomiješajte s kvinojom i mješavinom maslinovog ulja, octa, soli, papra i bosiljka
- Paprike operite, odrežite im vrh pa ih očistite od koštica. Punite ih nadjevom od kvinoje i zapecite u pećnici. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa