Brzinski ručak: Proljetno/ljetna salata od tjestenine, tune i puno povrća

Image
Foto: Instagram, spicyperspectiv

Salate po ovim vrućinama su najbolji izbor za ručak jer od njih nećete osjećati težinu, a bit ćete siti

1.6.2017.
12:00
Instagram, spicyperspectiv
VOYO logo

Ako vam je ostalo tjestenine od jučerašnjeg ručka, u tili je čas možete pretvoriti u ukusnu proljetno/ljetnu salatu. Umaci u njoj nisu potrebni već samo jogurt, limun i maslinovo ulje.

Sastojci:

  • tjestenina
  • rajčica (obične i cherry)
  • poriluk
  • masline
  • kapare
  • paprika
  • jedna čašica grčkog jogurta
  • sok od pola limuna
  • maslinovo ulje
  • sol, papar, senf, peršin, bosiljak

Priprema:

  1. Prvo napravite dresing od jogurta, žličice senfa, soli i papra. Rajčice narežite na ploške, masline na polovice, a papriku i poriluk nasjeckajte.
  2. Povrće pomiješajte s tjesteninom, poškropite limunovim sokom i maslinovim uljem, začinite i prelijte umakom. Sve dobro promiješajte i uživajte ;)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
gospodin savršeni aus
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo