JERE NAJBOLJI /
Hrvatska ima prvaka Europe u plivanju! Hribar ruši rekorde kao od šale: 'Strašno sam zadovoljan'
Ova varijanta bolognese umaka laganija je, a oduševit će vas
Htjeli biste nešto morsko, ali vam se jede riba? Zato su tu lignje sljubljene s vinom, rajčicom i špagetima, a tome ukusnom spoju ćete se sigurno vraćati puno puta. Garantiramo ;)
5-6 lignji
1 luk
3 češnja češnjaka
2 dcl bijelog vina
koncentrat rajčice
sol, papar, bosiljak, kopar
masline
špageti
Lignje operite, očistite i narežite na kockice, a luk nasjeckajte što stinije. Na ulju prvo prodinstajte luk i češnjak pa im dodajte lignje i podlijevajte ih bijelim vinom.
Dodajte koncentrat rajčice i začinite po želji te pustite da lignje omekane. Na kraju narežite masline i dodajte ih umaku te poslužite sa špagetima. Dobar tek!