Brzinski ručak: Kineska salata sa svinjetinom, tjesteninom i povrćem

Image
Foto: Thinsktock, lalit lertmaithai

Brzi ručak za prave mesoljupce

19.6.2017.
12:00
Thinsktock, lalit lertmaithai
VOYO logo

Iako se radi o salati, od nje ćete biti potpuno siti, a neće vam sjesti na želudac. Njam, njam ;)

Sastojci:

  • pola kilograma svinjskog buta
  • 1 dcl sojina umaka
  • žlica sezamova ulja
  • tjestenina
  • 2 paprike
  • 25 dag špinata ili listovi zelene salate
  • malo mladog luka
  • malo prženih badema

Priprema:

  1. Narežite svinjetinu na trakice i naglo je ispržite. Luk i papriku također narežite na trakice i lagano ih prodinstajte u istoj tavici.
  2. Pomiješajte sojin umak i sezamovo ulje te polovicom umaka natopite meso i ostavite u hladnjaku oko jedan sat.
  3. Tijekom posljednjih 5 minuta hlađenja mesa skuhajte tjesteninu i dobro je ocijedite. Špinat malo poparite u vrućoj vodi, stavite ga na tanjur pa na njega tjesteninu, meso i povrće te sve prelijte preostalim umakom i posipajte bademima. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo