Iako se radi o salati, od nje ćete biti potpuno siti, a neće vam sjesti na želudac. Njam, njam ;)
Sastojci:
- pola kilograma svinjskog buta
- 1 dcl sojina umaka
- žlica sezamova ulja
- tjestenina
- 2 paprike
- 25 dag špinata ili listovi zelene salate
- malo mladog luka
- malo prženih badema
Priprema:
- Narežite svinjetinu na trakice i naglo je ispržite. Luk i papriku također narežite na trakice i lagano ih prodinstajte u istoj tavici.
- Pomiješajte sojin umak i sezamovo ulje te polovicom umaka natopite meso i ostavite u hladnjaku oko jedan sat.
- Tijekom posljednjih 5 minuta hlađenja mesa skuhajte tjesteninu i dobro je ocijedite. Špinat malo poparite u vrućoj vodi, stavite ga na tanjur pa na njega tjesteninu, meso i povrće te sve prelijte preostalim umakom i posipajte bademima. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa