Ispovijest / '2018. će biti godina za mene. Voljet ću se i bit ću si prioritet, a možda je vrijeme da i ti učiniš isto'

Image
Foto: instagram, monimirmoon

Neka nam svima 2018. godina bude drugačija. Vrijeme je da počnemo voljeti same sebe, a ova je cura to shvatila taman na vrijeme za promjene

31.12.2017.
15:55
instagram, monimirmoon
VOYO logo

"Nešto je prekrasno u 1. siječnju svake godine jer se uvijek započinju stvari ispočetka. Donosimo nove odluke da se vratimo u teretanu, jedemo zdravije ili da štedimo novce. Uvijek se trudimo ispuniti sva obećanja koja smo dale same sebi.

Bit ću si najvažnija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad mi je mama rekla da će 2018. godina biti godina za mene glasno sam joj se nasmijala. Pitala sam je po čemu se nadolazeća godina razlikuje od bilo koje druge godine do sada. Tek nakon 45 minuta tuširanja (znaš ono tuširanje kad razmišljaš o svim važnim životnim pitanjima) sam shvatila da je mama možda i u pravu.

Sve te novogodišnje odluke, sve imaju nešto zajedničko. One povezuju veliki most između onoga što jesmo i što želimo. Približavaju nas ideji da budemo najbolja verzija sebe. Bez obzira koliko je ova godina nekima bila loša, kad gledamo u budućnost uvijek vidimo samo dobre stvari i nadamo se da će biti sve drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izraz 'Godina za mene' znači da ću si biti prioritet. Ovo ne znači da ću sebe staviti na prvo mjesto, a ostale na zadnje. Ne znači da ću hodati uzdignutog nosa i da će mi ego porasti. Posvetiti se sebi znači da se počneš poštovati i voljeti. Počni se voljeti kao što voliš i druge ljude. Prepoznaj svoje prave vrijednosti.

Budi osoba koja želiš biti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propitkuj se, nauči nove stvari, izazovi se, iznenadi se, oprosti si neke stvari koje već nisi. Što god da radila, samo imaj na umu da sve te stvari radiš zbog sebe i napravi ih bez straha.

Pobrini se da budeš osoba koju voliš, kojoj se diviš i prema kojoj imaš poštovanja. Kaže se: 'Ako ne voliš sebe, ne može voljeti ni druge' i ja mislim kako je to istina. 2018. će biti godina za mene i ljubav prema samoj sebi i jedva čekam da krene."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor: Thought Catalog

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo