KRETEN JU JE UŽASNO POVRIJEDIO, ALI SAD ITEKAKO ŽALI: / Majka izgubila 92 kg nakon što ju je ostavio dečko koji ju je skrivao od svih

Amerikanka tvrdi kako se sada napokon može potpuno posvetiti svojoj 11-godišnjoj kćeri i igrati se s njom bez ikakvih prepreka

4.12.2020.
7:30
Instagram/Samantha Rawley
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Samantha Rawley, samohrana majka iz Kalifornije, od djetinjstva se bori s viškom kilograma, zbog čega su ju zadirkivali vršnjaci.

Ipak, njeno samopouzdanje spalo je na najniže grane prije dvije godine kada ju je tadašnji dečko prevario. Uz to, ostavio ju je preko društvenih mreža i objavio fotografije s novom djevojkom.

Iako ju je to jako zaboljelo, tešku životnu lekciju pretvorila je u motivaciju. Naime, izgubila je 92 kilograma i potrošila 20.000 dolara (oko 125.000 kuna) na razne plastične operacije i sada je napokon zadovoljna svojim izgledom.

Sa 164 kilograma došla je na 72, a tisuće dolara potrošila je na rekonstruktivnu operaciju za toniranje ruku, nogu i trbuha te podizanje grudi.

"Bili smo zajedno godinu i pol dana, ali potajno. Apsolutno nitko nije znao da smo zajedno. Bilo mi je teško jer sam se osjećala kao da ga uvijek pokušavam usrećiti, a sebe sam zapostavljala. Pojela me nesigurnost jer smo tajili našu vezu i bila sam emotivno iscrpljena. Kada sam napokon saznala da ima drugu i da objavljuje fotke s njom na društvenim mrežama, shvatila sam da trebam učiniti nešto za sebe", rekla je Samantha za Daily Mail.

Puno je sretnija i pozitivnija

Iste se godine podvrgnula liposukciji i tvrdi kako je to bio odlično uložen novac.

Prije drastične promjene prehrana joj je bila kaotična, a navike nepredvidive. "Ponekad cijeli dan ne bih ništa pojela, a zatim bih navečer otišla u lanac brze hrane i prejela se", priznala je.

Uz promjenu prehrane, počela je vježbati u teretani i više se kretati. Sada ju na Instagramu prati preko 27.000 korisnika s kojima ponosno dijeli fotke svoje tjelesne transformacije.

"Nakon transformacije shvatila sam koliko sam zapravo bila nesretna i živjela nezadovoljno. Moj način razmišljanja promijenio se za 100 posto i sada sam puno sretnija i pozitivnija. Iako su me zlostavljali u srednjoj školi i iako sam se naslušala svakakvih komentara, najveća prepreka bila sam ja i moje razmišljanje", priznala je Samantha.

Najveća joj je nagrada to što se sada može više igrati i potpuno posvetiti svojoj 11-godišnjoj kćeri Alexis.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali