Play ponuda

Jonathan i Drew su se našalili kako će u svoj tim pozvati novog člana (iznenadit ćete se kad vidite o kome se radi)

Image
Foto: mrsilverscott / instagram

Ovo bi zapravo bilo genijalno, naravno, kad bi se zaista i ostvarilo...

26.1.2018.
14:00
mrsilverscott / instagram
Play ponuda

O popularnoj braći Jonathanu i Drewu Scottu i njihovoj emisiji Lovci na nekretnine dosad vjerojatno znate gotovo sve, a nedavno smo vam pisale i o preslatkom bračnom paru Chipu i Joanni Gaines, čiju emisiju Renovator odnedavno pratimo na RTL-u. E pa, čini se kako su braća sad pomalo zainteresirana da u svoj tim uključe i Chipa i čini nam se da bi, kad bi spojili snage, to bila najbolja emisija na svijetu.

Ljubavna priča para koji pratimo na našem programu u novoj emisiji Renovator će vas oduševiti

Naravno, nisu to mislili ozbiljno, već su to tijekom intervjua za US Weekly spomenuli kroz šalu. "Razmišljali smo o tome da na emisiji zaposlimo i Chipa, kao brata druge mame", našalila su se braća.

S obzirom na opseg posla kojim se bave i na to da čekaju peto dijete, vjerojatno ipak ne bi imao vremena za suradnju s njima

No, čini nam se kako uz čitavo njegovo i Joannino Magnolia carstvo koje stvaraju, novu sezonu Renovatora koju pripremaju i peto dijete na putu - da, Jo je trudna! - Chip ipak baš i ne bi imao vremena surađivati i sa simpatičnom braćom.

"Sumnjamo da bi uz peto dijete na putu imao vremena", dodao je Jonathan. Ali ideja je genijalna i jednom kad i jedni i drugi budu imali malo više vremena, trebali bi ozbiljno razmisliti o tome da je i realiziraju. Bilo bi jako zabavno.

Play ponuda
Play ponuda