Play ponuda

JESTE LI IKAD VIDJELI OVAKVU SREĆU? / Mlada beskućnica dobila posao nakon nekoliko mjeseci potrage pa oduševila svojom reakcijom

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Jones je bila beskućnica dvije godine, a zbog pandemije je izgubila nekoliko poslova

8.10.2020.
7:16
Screenshot/Instagram
Play ponuda

Društvenim mrežama širi se dirljiva snimka nadzornih kamera na kojoj vidimo djevojku koja pleše od sreće nakon što je dobila posao.

Kayallah Jones (21) postala je miljenica interneta nakon što je proslavila važan događaj na parkingu ispred restorana u kojem je dobila posao. Prvo se osvrnula oko sebe, a kada se uvjerila da je nitko ne vidi počela je uzbuđeno plesati, da bi na kraju nonšalantno odšetala kao da se ništa nije dogodilo.

Djevojka je beskućnica dvije godine, a traženje posla otežala joj je pandemija koronavirusa tijekom koje je nekoliko puta dobila otkaz.

Vlasnica restorana objasnila je da je zaposlila Jones jer je imala sjajnu energiju i pozitivnost koja je obasjala prostoriju. Nakon što je vidjela njezin ples na nadzornim kamerama nazvala je djevojku. "Rekla sam joj da ću je zaposliti i da sam vidjela njezin sretni ples pa može nastaviti plesati. Vrištala mi je na telefon i to je bio prekrasan trenutak za nas obje", rekla je Dakara Spence za Bored Pandu.

Nakon poziva objavila je video na društvenim mrežama. Ubrzo je postao viralan s 1,2 milijuna pregleda na Instagramu i 1,5 milijuna pregleda na TikToku.

Play ponuda
Play ponuda