IZGLEDA DA KARMA ZBILJA POSTOJI: / Bivša zaposlenica Applea otkrila da posebno ljubazni i dragi kupci dobivaju poklone

Image

Bivša zaposlenica Appleove trgovine otkrila je kako mušterije mogu dobiti besplatne zamjene ili popravke za svoje uređaje

20.3.2021.
10:00
Play logo

Ako se držite one poslovice koja kaže da pristojnost otvara sva vrata, navodno možete ostvariti neke pogodnosti u Appleovim dućanima.

Naime, bivša zaposlenica tvrdi da vam se pristojnost prema osoblju u trgovini može itekako isplatiti zahvaljujući jednom tajnom pravilu. Insajdersku informaciju otkrila je na TikToku, a njen je video u kratkom roku postao viralni hit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radila sam u Appleu. Prva stvar je: nepristojni kupci, a takvih ima, popravit ćemo vaš problem, ali to ćete platiti. Ali ako zaposlenici naiđu na nekoga tko je pristojan, postoji pravilo 'iznenađenja i oduševljenja'. Svaki zaposlenik ima kvotu kojom mogu iznenaditi kupce", objasnila je.

Tijekom svog rada u trgovini vidjela je puno slučajeva kada su mobiteli oštećeni vodom, a takvi se uređaji ne mogu zamijeniti bez naknade. Unatoč tome, zaposlenici koji su iskoristili politiku 'iznenađenja i oduševljenja' mogli su nekome dati besplatnu zamjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Korisnici TikToka zahvaljivali su joj na korisnoj informaciji, a neki od njih su shvatili da su zapravo već nagrađeni zbog svoje pristojnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potpisujem sve. Mobitel mi je ispao u okno dizala. U trgovini sam objasnila što mi se dogodilo, bili su jako dragi i besplatno su ga zamijenili", "Radio sam u Appleovoj trgovini i mogu potvrditi da je ovo istina", "Ništa vas ne košta da budete pristojni prema drugima, a očito se u nekim prigodama i isplati", neki su od komentara.

Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo