'Ma ne, oni svi ganjaše Irce, u p**** materinu!'

To je bilo veličanstveno! Hrvatska je pokupila divljenje cijelog nogometnog puka na ovom planetu. Oduševljen sam! Imamo svi razloga da ih slavimo i da im držimo palčeve protiv Italije.

11.6.2012.
13:21

Fascinirala me, a to je vjerojatno malo tko vidio, ona prva faza kad protivnik ima loptu. Jebo majku, Mandžukić i Jelavić im nisu dali disat u prvoj liniji, što nije slučaj ni u kojoj ekipi da dva špicna igrača istovremeno tako napadaju! Luka Modrić uklizava, dobiva žuti karton, pa to je bila milina, znao sam odmah da Irci nemaju šanse!

Samo takav pristup, momci! Jer to je najmoderniji način. Kako je samo Mandžukić savršeno davao ton u prvoj liniji, nije bilo one pasivnosti kao 'ma pusti, ja sam tu da zabijem gol, a ne da ganjam'. Ma ne, oni ganjaše svi, u p*** materinu! To je moderni nogomet, meni su dušu napunili!

http://www.dailymotion.com/swf/video/xrgfsw?logo=0&hideInfos=1

A što se tiče zaleđa, pa to je dobro Beusan objasnio. Kad ti protivnik doda loptu, to ne može bit ofsajd, bez obzira gdje se nalazi. Irci se nemaju šta bunit, bilo je 3:1, to je komforni rezultat. A ono što je najbitnije, mi smo bili puno bolji, oni su još dobro i prošli. I Perišić je bio sjajan, šteta da mu je onaj volej onako malo otišao preko noge, to bi bila golčina, šteta da nije konkretizirao. Njemu fali malo utakmica, on je u Njemačkoj imao malu minutažu, ali igra fenomenalno. Sad se vidi da imamo koncentrat talenta kakvog nema gotovo nigdje.

Ja sam odmah rekao da ćemo mi sve pobijediti. E sad, ja nisam uvijek baš osobiti prognozer, ali kažem što mislim. Ova pobjeda protiv Irske će biti jedan impuls, novi razlog povjerenja u same sebe, ali bi nadasve trebala biti formula koju ne smijemo napustiti. Nek' i dalje imaju isti takav pristup i onda se ne bojimo nikoga. I siguran sam da Bilić neće taktizirati ni protiv Italije, da će ići tutta forza. Kažu, Di Natale je opasan. Ma jebo Di Natalea ako mu ne daš ni vremena ni prostora! Samo je jedan Messi, a oni ga nemaju.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali