Play ponuda

Instagram ljepotica samo jednom fotkom je genijalno objasnila koliko smo zapravo izgubili dodir sa stvarnošću

Image
Foto: Instagram, imrececen

Jako dobro znamo da fotke na društvenim mrežama često ne održavaju stvarnu sliku našeg tijela i života općenito, ali se konstantno damo obmanuti laskavim kutevima fotkanja i osvjetljenjem

12.6.2017.
14:00
Instagram, imrececen
Play ponuda

Instagram je cool, priznajemo, ali svakoga dana nas šalje 'krive' slike koje mi tako žustro 'gutamo' i duboko u sebi se pitamo "Zašto ja tako ne izgledam?" ili "Zašto ja ne mogu biti na toj plaži?".

Svo to lažno savršenstvo je upravo to - lažno, jer iza te jedne 'savršene' fotografije stoji barem desetak onih manje laskavih s izraženim trbuhom ili vidljivim podbratkom. Međutim, sve je više onih koji ukazuju upravo na taj problem, a jedna od njih je i fitness trenerica i model Imre Cecen.

Na jednoj od fotki na Instagramu pokazala je kako izgledaju njezini trbušni mišići uz dva različita osvjetljenja, piše Metro.uk. "Jeste li se ikada u jednom trenutku osjećali sretno u svojem tijelu, a kada ste se vidjeli pod drukčijim osvjetljenjem, nesigurnost je samo navalila? Ovo je definitivno nepotrebno!", rekla je Imre.

"Reći ću vam jednu stvar; 100 posto je normalno da vaše tijelo izgleda drukčije ovisno o tome kako svjetlost pada na njega. To se svima događa jer na to ne možemo utjecati", objasnila je.

Uz sve popularniji razmak među nogama, ukazala je i na to da noge ne izgledaju niti ne trebaju izgledati ekstra mršavo kada sjedimo jer se tada pritišću o podlogu pa se jednostavno moraju proširiti.

S obzirom da redovito vježba i izgleda odlično, žene su htjele znati kako se riješiti sala na trbuhu i onih poznatih šlaufova. "Djevojke žele izgledati kao mramorni kipovi bez ikakvih nabora. Znate zašto kip nema nabore niti šlaufiće? Jer je kip i ne može se micati! Budite sretne da vam vaša koža omogućava kretanje, da fino papate i živite!", izjavila je Imre, pokazujući da i njoj iskoče šlaufovi na trbuhu kada sjedne ili kada se uhvati za struk bez obzira na njezine trbušne mišiće.

Bravo Imre što si pokzala ono na što mnogi danas zaboravljaju i što se treba ponoviti i po nekoliko desetaka tisuća puta - savršenstva NEMA! Volite svoje tijelo jer je ono jedino koje imate do kraja života ;)

Play ponuda
Play ponuda