Rajčica, tjestenina i piletina
Sastojci:
- 200 grama tjestenine
- 400 grama pilećih prsa, izrezani na komadiće
- 1/4 šalice pesta od bosiljka
- 2 režnja češnjaka, usitnjenog
- 1 tikvica, narezana komade
- 1 velika rajčica, izrezana na komade
(Foto: Thinkstock)

Priprema:
1. Zagrijte tavu i dodajte piletinu i pesto. Pirjajte desetak minuta i miješajte dok piletina ne izgubi ružičastu boju u sredini. Izvadite piletinu iz tave.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
2. U međuvremenu skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju i ocijedite.
3. U istoj tavi gdje ste pripremali piletinu dodajte malo ulja, češnjak i tikvice; po želji začinite solju i paprom. Kuhajte i miješajte 5 minuta. Dodajte rajčicu, poklopite i kuhajte oko 3 minute ili dok rajčica i tikvice ne budu gotovi. Zatim dodajte kuhanu tjesteninu i piletinu i promiješajte. Servirajte toplo.
Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa