Postoje različiti recepti za kiseljenje krastavaca, od onim jednostavnih do vrlo zahtjevnih. Otkrivamo provjereni recept za kiseljenje krastavaca na brzinu. Za kiseljenje izaberite svježe i zdrave krastavce.
Sastojci za kiseljenje krastavaca:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- krastavci za kiseljenje
- 1 litra bijelog octa
- 1 litre vode
- šalica soli
- papar u zrnu
- u salamuru prema želji dodajte režnjeve češnjaka i kopra
Postupak kiseljenja krastavaca je vrlo jednostavan. Stavite kuhati vodu i ocat sa soli. Za to vrijeme napunite staklenke krastavcima. Kada je salamura kuhana ulijte je u staklenke.
Ostavite staklenke na sobnoj temperaturi neka se sve ohladi. Na kraju prema želji dodajte papar u zrnu, kopar i češnjak. Kisele krastavce čuvajte na hladnom i tamnom mjestu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa