Zimnica /

Upute i recept za kiseljenje krastavaca na brzinu

Image
Foto: Pixabay

Bez krastavaca nema ni zimnice. Ako nemate puno vremena donosimo recept za kiseljenje krastavaca na brzinu.

2.5.2023.
11:58
Pixabay
VOYO logo

Postoje različiti recepti za kiseljenje krastavaca, od onim jednostavnih do vrlo zahtjevnih. Otkrivamo provjereni recept za kiseljenje krastavaca na brzinu. Za kiseljenje izaberite svježe i zdrave krastavce.

Sastojci za kiseljenje krastavaca:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • krastavci za kiseljenje
  • 1 litra bijelog octa
  • 1 litre vode
  • šalica soli
  • papar u zrnu
  • u salamuru prema želji dodajte režnjeve češnjaka i kopra

Postupak kiseljenja krastavaca je vrlo jednostavan. Stavite kuhati vodu i ocat sa soli. Za to vrijeme napunite staklenke krastavcima. Kada je salamura kuhana ulijte je u staklenke.

Ostavite staklenke na sobnoj temperaturi neka se sve ohladi. Na kraju prema želji dodajte papar u zrnu, kopar i češnjak. Kisele krastavce čuvajte na hladnom i tamnom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo