David Skoko jedan je mali ribarev sin koji se obožava zabavljati u životu i raditi stvari koje ga ispunjuju. Ima 42 godine i vrhunski je chef. Točnije, prvi Hrvat koji će na popularnom kulinarskom televizijskom kanalu imati vlastitu kulinarsku emisiju.
Stari gušti,nova kužina - naziv je emisije, a mi otkrivamo i što će se naći na prvom meniju.
"U prvoj emisiji napravit ću jedno jelo ali neću reći koje. Predjelo će biti na bazi inćuna, onda oradica za glavno jelo, a za deser još nisam sigurna. Sigurno ću nešto izvući iz stare ladice domaćih recepata."
A baš takav je i cijeli njegov život. Ovo je priča o jednoj obitelji i tradiciji. Priča o stvarima koje su obilježile Davida Skoku, vrhunskog šefa čije će se delicije sada naći i u brojnim dnevnim boravcima diljem regije.
"Obitelj Skoko je zapravo evoluirala uz ribu. Moj pradjed bio je veliki ribar u našem selu", tako ne čudi da je sve o ribi naučio od svog oca još kao dječak.
Njegov dječak, pak, zove se Anton, ima 11 godina i čini se da,baš kao i njegov tata, nema izbora nego voljeti more!
Davidov je ponos i kći Franka: "Franka isto jako voli ribu, ona je nježna dušica naše obitelji."
S lakoćom ulazi David i u sve nadolazeće avanture, u kojima će proslaviti i najbolju spizu na svijetu - onu domaću!
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!