Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Umak od vrganja s vrhnjem za kuhanje kao prilog uz glavno jelo

Umak od vrganja s vrhnjem za kuhanje poslužite kao prilog uz glavno jelo. Pratite recept i napravite najbolji umak od vrganja s vrhnjem za kuhanje.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Umak od vrganja s vrhnjem za kuhanje savršeno se slaže sa gotovo svim glavnim jelima. Pripremate li piletinu ili svinjetinu upotpunite ovo glavno mesno jelo odličnim umakom od brganja s vrhnjem za kuhanje. Za pripremu umaka od vrganja s vrhnjem za kuhanje potrebno vam je samo 10-ak minuta.

Umak od vrganja s vrhnjem za kuhanje sastojci:

150 g svježih vrganja

2 žlice ulja

100 ml vrhnja za kuhanje

2 žličice senfa

papar

svježi nasjeckani peršin

Umak od vrganja s vrhnjem za kuhanje priprema:

Pripremite vrganje tako da ih očistite i narežete na manje komade. Stavite ih dinstati na 2 žlice ulja. Nakon nekoliko minuta izvadite gljive iz tave.

Zasebno kuhajte s vrhnje za kuhanje i senf. Dodajte gljive i začinite sa soli i paprom. Umak od vrganja s vrhnjem za kuhanje je gotov, poslužite ga uz meso prema izboru.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike