Kuharica /

Umak od vrganja s vrhnjem za kuhanje kao prilog uz glavno jelo

Image
Foto: Pixabay

Umak od vrganja s vrhnjem za kuhanje poslužite kao prilog uz glavno jelo. Pratite recept i napravite najbolji umak od vrganja s vrhnjem za kuhanje.

1.12.2022.
13:28
Pixabay
VOYO logo

Umak od vrganja s vrhnjem za kuhanje savršeno se slaže sa gotovo svim glavnim jelima. Pripremate li piletinu ili svinjetinu upotpunite ovo glavno mesno jelo odličnim umakom od brganja s vrhnjem za kuhanje. Za pripremu umaka od vrganja s vrhnjem za kuhanje potrebno vam je samo 10-ak minuta.

Umak od vrganja s vrhnjem za kuhanje sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 150 g svježih vrganja
  • 2 žlice ulja
  • 100 ml vrhnja za kuhanje
  • 2 žličice senfa
  • papar
  • svježi nasjeckani peršin

Umak od vrganja s vrhnjem za kuhanje priprema:

Pripremite vrganje tako da ih očistite i narežete na manje komade. Stavite ih dinstati na 2 žlice ulja. Nakon nekoliko minuta izvadite gljive iz tave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasebno kuhajte s vrhnje za kuhanje i senf. Dodajte gljive i začinite sa soli i paprom. Umak od vrganja s vrhnjem za kuhanje je gotov, poslužite ga uz meso prema izboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo