Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kulinarstvo /

Kako se priprema jesenska torta od kestena?

Torta od kestena je lagana i sočna torta. Torta od kestena napravljena je od kestena i nekoliko drugih sastojaka iz smočnice, ovo je nevjerojatna poslastica za uživanje uz kavu ili čaj.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Kada volite kestene i okuse jeseni, torta od kestena je sve što vam trepa. Pripremite ovaj recept za tortu od kestena kako biste unijeli istinski jesenski ugođaj u svoju kuhinju.

Sastojci potrebni da se pripremi kremasta torta od kestena su:

2 velika jaja

60 g maslaca

120 g namaza od kestena (skuhani i blendani kesteni)

200 ml mlijeka

120 g brašna

1 žličica praška za pecivo

60 g granuliranog šećera po želji

Prvo što trebate učiniti kada pripremate tortu od kestena je zagrijati pećnicu na 180°C. U maloj posudi otopite maslac u mikrovalnoj. U veliku zdjelu ulijte jaja, otopljeni maslac, namaz od kestena i mlijeko.  Sastojke dobro izmiješajte dok ne postanu glatki. Postupno dodajte brašno i prašak za pecivo, miješajte dok ne postane dobijete glatku smjesu. Tijesto za tortu od kestena izlijte u kalup za pećnicu, prethodno namašćen po potrebi. Pecite tortu od kestena 30 minuta. Torta od kestena već je gotova te je spremna za posluživanje. Dobar tek!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike