Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Tatarski biftek - kako se radi tatarski biftek?

Kako napraviti tatarski biftek? Donosimo vam recept za pripremu tatarskog bifteka.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Što je sve potrebno za pripremu tatarskog bifteka? Kako se radi tatarski biftek? Priprema tatarskog bifteka je vrlo jednostavna, gotov je za pola sata i idealan je kao nama za različite zabave.

Za pripremu tatarskog bifteka potrebni su vam sljedeći sastojci:

80 dkg goveđe pisanice

4 žumanjka

žličica slatke mljevene paprike

žličica senfa

pola glavice luka

2 kisela krastavca

češanj češnjaka

sok od jednog limuna

ljuti feferon

0.3 dcl konjaka

3 dkg maslina

2 žlice kapara

worchester umak

2 žličice kečapa

2 inćuna

tabasco

tost

maslac

Tatarski biftek priprema:

Napravite umak od žumanjaka, senfa, soli i limunovog soka. Sve promiejšajte i dodajte ulje. Važno je dodavati ulje kap po kap. Sve dobor izmiješajte.

Dodajte češnjak koji ste usitnili, feferone, krastvce, inćune, luk, kapre, crvenu papriku i sve dobro promiješajte.

Dodajte pola goveđe pisanice koja je nasjeckana i posolite. Sve izmiješajte. Dodajte drugu polovicu mesa i dobro izmiješajte. Začinite prema želji.

Dodajte konjak i izmiješajte. Tatarski biftek je gotov i možete ga poslužiti kao namaz uz tost.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike