Tatarski biftek - kako se radi tatarski biftek?
Što je sve potrebno za pripremu tatarskog bifteka? Kako se radi tatarski biftek? Priprema tatarskog bifteka je vrlo jednostavna, gotov je za pola sata i idealan je kao nama za različite zabave.
Za pripremu tatarskog bifteka potrebni su vam sljedeći sastojci:
80 dkg goveđe pisanice
4 žumanjka
žličica slatke mljevene paprike
žličica senfa
pola glavice luka
2 kisela krastavca
češanj češnjaka
sok od jednog limuna
ljuti feferon
0.3 dcl konjaka
3 dkg maslina
2 žlice kapara
worchester umak
2 žličice kečapa
2 inćuna
tabasco
tost
maslac
Tatarski biftek priprema:
Napravite umak od žumanjaka, senfa, soli i limunovog soka. Sve promiejšajte i dodajte ulje. Važno je dodavati ulje kap po kap. Sve dobor izmiješajte.
Dodajte češnjak koji ste usitnili, feferone, krastvce, inćune, luk, kapre, crvenu papriku i sve dobro promiješajte.
Dodajte pola goveđe pisanice koja je nasjeckana i posolite. Sve izmiješajte. Dodajte drugu polovicu mesa i dobro izmiješajte. Začinite prema želji.
Dodajte konjak i izmiješajte. Tatarski biftek je gotov i možete ga poslužiti kao namaz uz tost.
403 Forbidden