UŽITAK ZA VAŠE NEPCE /

Svinjski kotlet u umaku od senfa

'Kuhar i pol' naprosto će vas oduševiti jelom koje danas sprema.

8.4.2013.
18:00
VOYO logo

Svinjski kotlet u umaku od senfa

SASTOJCI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostavite umak da prokuha dvije minute i prelijte ga preko kotleta.

  1. 1 kg svinjskih kotleta
  2. 2 dcl bijelog vina
  3. 1,5 dcl vrhnja za kuhanje
  4. češnjak
  5. zrnati senf
  6. sol
Image
Foto: RTL

PRIPREMA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kotlete posolite i popaprite te ih stavite peći na zagrijanu tavu. Očistite češnjak i sitno ga nasjeckajte. Meso okrenite na drugu stranu i dodajte češnjak te ga potom zalijte bijelim vinom.

Kada je meso gotovo, izvadite ga van i u umak koji je ostao u tavi stavite dvije žlice zrnatog senfa, malo papra i vrhnje za kuhanje.

Ostavite umak da prokuha dvije minute i prelijte ga preko kotleta.

Image
Foto: RTL

Cijelu pripremu ovoga jela možete pogledati u našem video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo