Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kulinarstvo /

kako se pripremaju šnicle u umaku od luka?

Želite se vratiti u djetinjstvo pomoću tradicionalnog obroka? Šnicle u umaku od luka su savršene za vas. Saznajte kako se pripremaju šnicle u umaku od luka.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Šnicle u umaku od luka jedno su od najomiljenijih jela koja nas uvijek vrate u naše djetinjstvo. Ovo jelo savršeno je za hladne jesenske i zimske dane kada želite jesti nešto toplo i umirujuće. Sastojci potrebni za ovaj jednostavan recept za šnicle u umaku od luka su:

4 svinjske šnicle

2 velika luka

2 žlice maslaca

1 žlica brašna

250 ml goveđeg temeljca

sol i papar po ukusu

Prvo što trebate učiniti kada pripremate šnicle u umaku od luka je zagrijati maslac u tavi na srednjoj vatri. Dodajte narezani luk i dinstajte ga dok ne postane mekan i proziran. U drugoj tavi zagrijte malo maslaca i prepržite šnicle sa svake strane dok ne poprime zlatnu boju. Maknite ih s tave i stavite na tanjur.

U tavu u kojoj ste pržili šnicle, dodajte brašno i miješajte dok se ne stvori glatka smjesa. Dodajte goveđi temeljac i miješajte dok se ne zgusne. Vratite šnicle u tavu s umakom od luka i kuhajte ih još nekoliko minuta dok se ne skuhaju do kraja i umak ne postane gust. Dodajte sol i papar po ukusu. Poslužite šnicle u umaku od luka uz prilog po želji. Dobar tek!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike