Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Mediteranska kuhinja /

Recept za ukusni umak za ribu sa bijelim lukom

Umak za ribu sa bijelim lukom je prava poslastica za ljubitelje morskih specijaliteta. Saznajte kako se priprema jednostavan umak za ribu sa bijelim lukom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Ovaj umak za ribu sa bijelim lukom lako je pripremiti i savršena je nadopuna gotovo svakoj vrsti ribe. U ovom receptu koristi se jogurt te on doista spaja sve okuse. Većina ljudi misli da je umak sa jogurtom grčki tzatziki umak od krastavaca i kopra, ali ovaj umak za ribu sa bijelim lukom nema ni krastavca ni kopar. Zapravo ga je brže i lakše napraviti te je prilagodljiviji mnogim jelima jer nema okusa začinskog bilja. Sastojci za umak za ribu sa bijelim lukom su:

450 grama hladnog jogurta

2 češnja češnjaka, mljevena

2 žlice soka od limuna

Košer sol, po ukusu

Kada pripremate umak za ribu sa bijelim lukom najprije u malu zdjelu dodajte jogurt, češnjak, limunov sok i sol. Dobro promiješajte sve sastojke dok se ne sjedine. Kušajte umak za ribu sa bijelim lukom te dodatno začinite ukoliko je potrebno. Ovaj umak za ribu sa bijelim lukom već je gotov i spreman za posluživanje. Poslužite odmah ili držite u hladnjaku do pet dana.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike