Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
nesvakidašnji spoj okusa /

Puretina u kombinaciji s buđolom i sirom

Preko odrezaka naribajte sir, prelijte sve s malo bijelog vina i stavite u pećnicu na 200 stupnjeva, 8 minuta. Dok se meso peče, napravite umak od češnjaka.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Pureća prsa s vratinom i sirom

SASTOJCI:

Pureća prsa narežite na tanke odreske te na njih dodajte po jednu šnitu sušene vratine.

80 dkg purećih prsa

15 dkg buđole

80 g maslaca

10 dkg sira ementalera

1 dcl bijelog vina

češnjak

sol

papar

maslinovo ulje

PRIPREMA:

Pureća prsa narežite na tanke odreske te na njih dodajte po jednu šnitu sušene vratine. U zagrijanu tavu dodajte puretinu tako da sušena vratina bude prema dolje. Odreske pecite samo s jedne strane i nakon toga ih stavite u posudu za pečenje tako da nepečena strana mesa bude okrenuta prema dolje.

Preko odrezaka naribajte sir, prelijte sve s malo bijelog vina i stavite u pećnicu na 200 stupnjeva, 8 minuta. Dok se meso peče, napravite umak od češnjaka.

Narezani češnjak stavite na masnoću od pečenja, prelijte s bijelim vinom, posolite, popaprite i nakon 2 minute kad se vino reduciralo dodajte maslac. Puretinu izvadite iz pećnice, stavite je na tanjur i prelijte umakom od češnjaka.

Pripremu cijelog ovoga jela možete pogledati u našem video prilogu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike