Proteinski obrok /

Proteinski kruh bez glutena - recept i priprema

Image
Foto: Pixabay

Proteinski kruh možete napraviti i bez glutena. Pratite recept i napravite ukusan, domaći proteinski kruh bez glutena.

3.6.2023.
13:13
Pixabay
VOYO logo

Jeste li probali sami napraviti proteinski kruh bez glutena? Ako niste vrijeme je da napravite domaći proteinski kruh i to bez glutena. Recept za pripremu kruha je vrlo jednostavana, a kruh je gotov za manje od sat vremena.

Proteinski kruh bez glutena sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 25 dkg brašna od heljde
  • 15 dkg brašna od slanutka
  • 5 dkg tapioka škroba
  • 2 žličice praška za pecivo bez glutena
  • žličica soli
  • 4 jaja
  • 250 ml bademovog mlijeka
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 15 dkg proteinskog praška po izboru

Proteinski kruh bez glutena priprema:

Pomiješajte brašno od heljde, brašno od slanutka, tapioka škroba, prašak za pecivo i sol. Zasebno umutite jaja, mlijeko i maslinovo ulje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napravite glatku smjesu od svih sastojaka, dodajte proteinski prah i premjestite u lim za pečenje.

Pecite kruh na 180 stupnjeva Celzijusa oko 45 minuta. Proteinski kruh bez glutena je gotov, ohladite ga i poslužite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo