" /> " /> " />
Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
EKSPRESNA POSLASTICA /

Pripremite obrok u samo četiri minute!

"Danas radimo dva brza jela od brancina. Neću ih pripremiti na klasičan način, već ćemo se malo okrenuti prema dalekom istoku", rekao je 'Kuhar i pol'.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Carpaccio i tartar od brancina

SASTOJCI:

Dressing za carpaccio napravite tako da šećer, rižin ocat, soja sos i limunov sok stavite u odvojenu posudu, miješajte sve dok se šećer ne otopi.

file svježeg brancina

ocat od riže

pušlek rotkvica

2 kom mladog luka

1 limun

1 žlica šećera

soja sos

sol

papar

svježi kopar

PRIPREMA:

Za carpaccio brancin narežite na tanke ploške. Za tartar brancin narežite na sitne kockice, stavite u zdjelu i dodajte limunovog soka, par kapi soja sosa i par kapi rižinog octa. Sve zajedno promiješajte i ostavite tartar sa strane. Dressing za carpaccio napravite tako da šećer, rižin ocat, soja sos i limunov sok stavite u odvojenu posudu, miješajte sve dok se šećer ne otopi. Rotkvice i mladi luk narežite na tanke ploške i dodajte ih u dressing. Sve dobro promiješajte i smjesu prelijte preko carpaccia.

Cijelu pripremu ovoga ukusnog jela možete pogledati u našem video prilogu .

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike