EKSPRESNA POSLASTICA / Pripremite obrok u samo četiri minute!

"Danas radimo dva brza jela od brancina. Neću ih pripremiti na klasičan način, već ćemo se malo okrenuti prema dalekom istoku", rekao je 'Kuhar i pol'.

11.4.2013.
18:00
VOYO logo

Carpaccio i tartar od brancina

SASTOJCI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dressing za carpaccio napravite tako da šećer, rižin ocat, soja sos i limunov sok stavite u odvojenu posudu, miješajte sve dok se šećer ne otopi.

  1. file svježeg brancina
  2. ocat od riže
  3. pušlek rotkvica
  4. 2 kom mladog luka
  5. 1 limun
  6. 1 žlica šećera
  7. soja sos
  8. sol
  9. papar
  10. svježi kopar
Image
Foto: RTL

PRIPREMA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za carpaccio brancin narežite na tanke ploške. Za tartar brancin narežite na sitne kockice, stavite u zdjelu i dodajte limunovog soka, par kapi soja sosa i par kapi rižinog octa. Sve zajedno promiješajte i ostavite tartar sa strane.

Dressing za carpaccio napravite tako da šećer, rižin ocat, soja sos i limunov sok stavite u odvojenu posudu, miješajte sve dok se šećer ne otopi. Rotkvice i mladi luk narežite na tanke ploške i dodajte ih u dressing. Sve dobro promiješajte i smjesu prelijte preko carpaccia.

Cijelu pripremu ovoga ukusnog jela možete pogledati u našem video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo