Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Glavno jelo /

Piletina u bešamel umaku za sve prigode

Bešamel umak u kombinaciji s pilećim prsima daje odlično glavno jelo. Saznajte recept za pripremu jela piletina u bešamel umaku.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Piletina u bešamel umaku jelo je koje možete pripremiti u svim prigodama. Iako je nešto zahtjevnije za pripremu, rezultat je savršeno glavno jelo.

Bešamel umak odličan je dodatak brojim jelima, a isto tako i pilećim prsima.

Piletina u bešamel umaku sastojci:

60 dkg pilećih prsa

pola žličice crnog papara

2 žlice maslinovog ulja

pola žličice soli

Pileća prsa narežite na male kocke. Posolite ih i poparite.

Na maslinovom ulju na zavi ispecite piletinu.

Bešamel umak sastojci i priprema:

2 žlice brašna

2 žlice maslaca

10 dkg sira ribanca

pola žličice crnog papra

2 šalice mlijeka

žličica soli

Maslac otopite i dodajte mu brašno uz stalno miješanje.

Polako u smjesu dodajte hladno mlijeko i miješajte da ne nastanu gruduci. Začinite s paprom i soli te miješajte dok ne dobijete umak.

Piletinu stavite u lim za pečenje, prelijte bešamel umakom i dodajte sir. Pecite 25 minuta na 200 stupnjeva.

Piletina u bešamel umaku je gotova, poslužite je kao glavno jelo.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike