Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
PRIPEMA DUGA, AL' SE ISPLATI /

Pečena hobotnica - užitak do neba

'Kuhar i pol' spremio je jelo čija priprema traje relativno dugo, ali svakako se isplati.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Pečena hobotnica

SASTOJCI:

Hobotnicu prvo prokuhajte pola sata. Krumpir, luk, rajčicu i malo češnjaka narežite na krupno.

1,5 kg hobotnice

30 dkg luka

60 dkg krumpira

3 dcl crnog vina

20 dkg rajčice

2 stabljike komorača

maslinovo ulje

sol

papar

lovor

PRIPREMA:

Hobotnicu prvo prokuhajte pola sata. Krumpir, luk, rajčicu i malo češnjaka narežite na krupno.

Dodajte dva lovorova lista, malo koromača, zalijte sve  maslinovim uljem, posolite, popaprite i sve skupa promiješajte.

Na vrh stavite hobotnicu, zalijte crnim vinom, dodajte još malo maslinovog ulja i stavite u zagrijanu pećnicu na 170 stupnjeva, 45 minuta.

Cijelu pripremu ovog jela možete pogledati u našem video prilogu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike