Tri, dva, jedan - kuhaj! / Nije dobro počelo: jedne servirale gotovo prazan tanjur, druge sirovu piletinu

Image
Foto: RTL

Neki natjecatelji očito nisu shvatili koliko je važno da u drugom tjednu showa, taman kada su se podijelili u timove i dobili nove zadatke, trebaju kuhati što je bolje moguće pa su tako Silvijana i Marica žiriju servirale samo pljukance

12.9.2017.
8:50
RTL
VOYO logo

„Što vam je hlap pobjegao?“, upitao je Mate Silvijanu i Maricu, koje su pognute glave jedva došetale do žirija. „Kada je počelo odbrojavanje, razumjela sam da ima još 10 minuta“, pokušala se opravdati Silvijana, na što žiri nije znao kako odgovoriti.

„Ne bih vas htio više ubiti u pojam jer mislim da ste dovoljno same sebe ubile u pojam, tako da nema smisla da ja nadolijevam ulje na vatru. Pljukanci bi mogli biti malo mekši, oblik im je O.K. jer imaju lijepe špiceve. Volio bih da mogu probati umak, no nažalost, ostao je u loncu“, komentirao je Janković, koji smatra da su Silvijana i Marica krivo procijenile vrijeme. Zadranke su za svoje 'bianco' pljukance, odnosno napola gotovo jelo dobile dvojke od žirija i time zaslužile najmanje bodova u današnjoj epizodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od svojih sugrađanki, simpatične sestre Nina i Branka u lov na bodove krenule su odličnim receptom. Radile su hrskavu piletinu sa slatkim umakom, no već u početku je nešto krenulo po zlu.

„Očito sudbina želi da ovogodišnji žiri jede sirovu piletinu!“, komentirao je Mate, koji se nada da će kraj snimanja dočekati zdrav. Ni Mateja ni Špiček nisu bili zadovoljni njihovim jelom pa im je žiri dodijelio ukupno 16 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(FOTO: RTL)

Ipak, nije sve tako crno. Možemo reći da se žiri uspio i najesti jer najbolje jelo dobili su od Ante i Antonija, koji su im servirali svinjski lungić u panceti, te kao prilog pire od batata. Mateja i Špiček odlučili su Slavonce nagraditi osmicama dok ih je Janković počastio devetkom te su tako pokazali da im je njihovo jelo danas bilo najbolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90 bodova odnio je tim „Čili papričice“, dok je tim „Vallis Aurea“ prikupio ukupno 43 boda. Lov na bodove nastavlja se i večeras, a koji će tim biti bolji te tko će na kraju tjedna ići u dvoboj i napustiti show, ne propustite doznati u novim epizodama popularnog kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo