Ovo je priča o najneobičnijem ručku kojeg možete zamisliti! Za njega su nam potrebne pegla i perilica za posuđe. Kako? Ne znamo ni mi, ali postoji kuhar koji tvrdi da to može napraviti. Pa idemo provjeriti!
Za prvi kulinarski pokus potrebni su nam: pileći file, vrećica za pečenje i perilica za posuđe.
Zašto folija? Zato što će svi sokovi i okusi ostati u piletini koja se sprema.
Dok se naša piletina lagano pere, pardon, kuha, mi sm se bacili na sljedeće jelo.
O uspješnosti tako delikatnog obroka odlučuju nijanse. Stvar je u pritisku ove fine kuhinjske spravice, tj. glačala za rublje. Što jače pritisnemo, to će tost biti hrskaviji.
Prvi zadatak uspješno obavljen!
Ono u što smo najviše sumnjali ispalo je sasvim solidno, no ne i dovoljno kuhano. Palac u ovom slučaju ne možemo podignuti do kraja.
Piletina se skuhala u osam minuta, ali da je bila duže, bila bi zasigurno bolja!
Za ono što slijedi na prvu bismo rekli da je nemoguća misija, ali razbijeno jaje, za kojim ni koka ne bi žalila usuli smo u foliju koju smo stavili na glačalo.
Da ne ispadne kako vam prodajemo tost, jaja i piletinu pod bubrege, i sami ćemo probati bizarne kuhotvorine.
Naši su eksperimenti imali sretan i spretan kraj. I u jednostavna jela može se unijeti malo zabave!