Ima u dimu kulinarske vatre /

Može li se piletina skuhati u perilici za posuđe, a na glačalu ispeći jaje?

Može li se piletina skuhati u perilici za posuđe? Može li se uz pomoć glačala napraviti tost ili ispeći jaje? Odgovore na ova pitanja reći će vam naša Ida Balen koja je odlučila provjeriti jesu li ovo tek obični mitovi ili u tom dimu ima i prave kulinarske vatre. U ovoj priči nije ozlijeđen nitko, stradalo je tek nekoliko namirnica, no možda je ipak bolje da to ne pokUšavate kod kuće.

1.9.2014.
17:53
VOYO logo

Ovo je priča o najneobičnijem ručku kojeg možete zamisliti! Za njega su nam potrebne pegla i perilica za posuđe. Kako? Ne znamo ni mi, ali postoji kuhar koji tvrdi da to može napraviti. Pa idemo provjeriti!

Za prvi kulinarski pokus potrebni su nam: pileći file, vrećica za pečenje i perilica za posuđe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto folija? Zato što će svi sokovi i okusi ostati u piletini koja se sprema.

Dok se naša piletina lagano pere, pardon, kuha, mi sm se bacili na sljedeće jelo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O uspješnosti tako delikatnog obroka odlučuju nijanse. Stvar je u pritisku ove fine kuhinjske spravice, tj. glačala za rublje. Što jače pritisnemo, to će tost biti hrskaviji.

Prvi zadatak uspješno obavljen!

Ono u što smo najviše sumnjali ispalo je sasvim solidno, no ne i dovoljno kuhano. Palac u ovom slučaju ne možemo podignuti do kraja.

Piletina se skuhala u osam minuta, ali da je bila duže, bila bi zasigurno bolja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ono što slijedi na prvu bismo rekli da je nemoguća misija, ali razbijeno jaje, za kojim ni koka ne bi žalila usuli smo u foliju koju smo stavili na glačalo.

Da ne ispadne kako vam prodajemo tost, jaja i piletinu pod bubrege, i sami ćemo probati bizarne kuhotvorine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naši su eksperimenti imali sretan i spretan kraj. I u jednostavna jela može se unijeti malo zabave!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo