Morski specijalitet za prste polizat'
Rižoto od sipe i mladog luka
Nakon desetak minuta u rižoto dodajte nasjeckani mladi luk i nastavite kuhati 7-8 minuta.
1 kom svježe očišćene sipe
1 glavica luka
1 šalica riže
1 dcl bijelog vina
20 dkg mladog luka
50 g maslaca
maslinovo ulje
češnjak
sol
papar
peršin
kopar
Luk očistite, narežite na sitne kockice i stavite pirjati na zagrijanu tavu.
Sipu očistite i narežite na kockice. Kada luk malo požuti,
dodajte sipu i sve zajedno prepržite.
Nakon desetak minuta u rižoto dodajte nasjeckani mladi luk i nastavite kuhati 7-8 minuta. Kad je rižoto skoro gotov, dodamo malo maslaca i sitno narezani peršin i kopar.
Cijelu pripremu ovoga jela možete pogledati u našem video prilogu.
403 Forbidden