skuhati sve bez kuhinje /

Molekularna gastronomija: zaboravite na lonce i štednjak, u modi su epruvete i tekući dušik

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

      Zaboravite sve što znate o kuhanju i zavirite u svijet epruveta, vakuuma i laboratorija

      20.4.2016.
      18:07
      VOYO logo

      Molekularna gastronomija na atome rastavlja sve što smo o hrani ikad znali. Tekući dušik, refraktometri, homogenizatori, hidrokoloidi i drugi rekviziti posuđeni iz laboratorija čine to da ni izgledom ni okusom nikad ne bismo prepoznali namirnicu koju čitav život jedemo.

      Međutim, građani Hrvatske su i dalje prilično tradicionalni kada je i o hrani riječ, ali sve češće vole isprobavati nešto sasvim novo.

      Kad sprema kuhar Denis Zembo, ipak dobiješ ono čemu si se nadao. Često ga nazivaju najmaštovitijim hrvatskim kuharom, a o kuhinji zna sve.

      Kako izgleda molekularna kuhinja, maslinovo ulje u prahu i meso iz vrećice, doznajte u videu!

      Tekst se nastavlja ispod oglasa
      Tekst se nastavlja ispod oglasa
      Tekst se nastavlja ispod oglasa
      VOYO logo