Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
skuhati sve bez kuhinje /

Molekularna gastronomija: zaboravite na lonce i štednjak, u modi su epruvete i tekući dušik

Zaboravite sve što znate o kuhanju i zavirite u svijet epruveta, vakuuma i laboratorija

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Molekularna gastronomija na atome rastavlja sve što smo o hrani ikad znali. Tekući dušik, refraktometri, homogenizatori, hidrokoloidi i drugi rekviziti posuđeni iz laboratorija čine to da ni izgledom ni okusom nikad ne bismo prepoznali namirnicu koju čitav život jedemo.

Međutim, građani Hrvatske su i dalje prilično tradicionalni kada je i o hrani riječ, ali sve češće vole isprobavati nešto sasvim novo.

Kad sprema kuhar Denis Zembo, ipak dobiješ ono čemu si se nadao. Često ga nazivaju najmaštovitijim hrvatskim kuharom, a o kuhinji zna sve.   Kako izgleda molekularna kuhinja, maslinovo ulje u prahu i meso iz vrećice, doznajte u videu!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike