Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Sušeni luk kao začin /

Kako se priprema domaći luk u prahu?

Želite naučiti nove načine za iskorištavanje luka u prahu? Donosimo nekoliko jela koja idu izvrsnu uz luk u prahu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Luk u prahu vrlo je praktična prirodna aroma za sve vrste jela. Također se vrlo dobro uklapa s češnjakom u prahu i začinima kako bi se stvorio beskrajan izbor slanih začina, prikladnih za vegetarijanske, mesne i riblje recepte. Luk u obliku praha omogućuje vam da dodate okus umacima, juhama i drugim receptima gdje je potrebna glatka tekstura. No, gdje koristiti luk u prahu?

Ćevapi i pljeskavice su prva vrsta jela koja izvrsno idu uz luk u prahu. Luk u prahu pomaže u pružanju dobre dubine okusa mesu. Luk u prahu je prikladan oblik luka jer održava glatku teksturu i ne dodaje nepotrebnu vlažnost.

Umak od sira je još jedan recept čiji je glavni sastojak luk u prahu. Dakle, ako iznenada otkrijete da vam je ponestalo sira, možete napraviti domaći umak od sira. Koristi mnogo uobičajenih sastojaka iz ormarića i smočnice, uključujući krumpir i senf, a luk u prahu mu daje glavni dio okusa.

Luk u prahu je također izvrstan sastojak za pohanu piletinu. Luk u prahu ključna je aroma u mješavini začina koja se koristi za premazivanje piletine. Ovaj premaz na bazi brašna daje svoju aromu i upotpunjava mekanu i sočnu piletinu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike