Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
PILEĆI ZABATCI U LIMUNU /

'Kuhar i pol' će vas oduševiti ovim jelom

Kao idealan prilog ovom ukusnom jelu Tomislav Gretićsavjetuje rižu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Pileći zabatci u limunu

SASTOJCI:

Kad je piletina pečena, stavite je na tanjur i u umak koji vam je ostao u tavi dodajte ružmarin i kocku maslaca.

80 dkg filea pilećih zabataka

3 limuna

2 češnjaka

10 dkg maslaca

ružmarin

sol

papar

PRIPREMA:

Zabatke otvorite na debljem dijelu kako bi ih ravnomjerno skuhali. Meso posolite, popaprite i stavite u vruću tavu s uljem. Očistite i narežite češnjak, piletinu okrenite i dodajte češnjak i limunov sok.

Kad je piletina pečena, stavite je na tanjur i u umak koji vam je ostao u tavi dodajte ružmarin i veliku kocku maslaca. Dok se maslac topi, dodajte malo papra i sve zajedno prelijte preko piletine.

Cijelu pripremu ovog jela možete pogledati u našem video prilogu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike