Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Glavno jelo /

Kiseli kupus s komadićima svinjetine

Kako pripremiti kiseli kupus? Donosimo vam recept za pripremu kiselog kupusa s komadićima svinjetine.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Kiseli kupus s komadićima svinjetine recept je za pripremu svinjetine u kombinaciji s kiselim kupusom. Ovo ukusno jelo jednostavno je za pripremu, brzo se priprema i može se poslužiti kao glavno jelo.

Kiseli kupus s komadićima svinjetine sastojci:

50 dkg kiselog kupusa

glavica luka

svježa crvena paprika

20 dkg sivnjetine

5 dkg maslaca

češanj češnjaka

žličica mljevene crvene paparike

prstohvat muškatnog oraščića

sušeni mažuran

3 žlice koncentrata rajčice

2,5 dcl guveđe juhe

sol

papar

Kiseli kupus s komadićima svinjetine priprema:

Na ulju i maslacu pržite luk koji ste posolili. Dodajte češnjak i crvenu papriku koju st narezali na manje komade. Neka se sve prži dok povrće ne omekša. Dodajte koncentrat rajčice i izmiješajte. Nakon toga mljevenu crvenu papriku, majčinu dušicu i muškatni oraščić. Neka se kratko pirja, a na to sve stavite svinjski file i posolite. Pirjajte oko dvije minute. Na kraju dodajte narezani kiseli kupus, ulijte juhu i promiješajte. Neka se sve kuha 10-ak minuta.

Kiseli kupus s komadićima svinjetine je gotov i spreman za posluživanje.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike