Glavno jelo /

Kiseli kupus s komadićima svinjetine

Image

Kako pripremiti kiseli kupus? Donosimo vam recept za pripremu kiselog kupusa s komadićima svinjetine.

20.7.2021.
19:41
VOYO logo

Kiseli kupus s komadićima svinjetine recept je za pripremu svinjetine u kombinaciji s kiselim kupusom. Ovo ukusno jelo jednostavno je za pripremu, brzo se priprema i može se poslužiti kao glavno jelo.

Kiseli kupus s komadićima svinjetine sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 50 dkg kiselog kupusa
  • glavica luka
  • svježa crvena paprika
  • 20 dkg sivnjetine
  • 5 dkg maslaca
  • češanj češnjaka
  • žličica mljevene crvene paparike
  • prstohvat muškatnog oraščića
  • sušeni mažuran
  • 3 žlice koncentrata rajčice
  • 2,5 dcl guveđe juhe
  • sol
  • papar

Kiseli kupus s komadićima svinjetine priprema:

Na ulju i maslacu pržite luk koji ste posolili. Dodajte češnjak i crvenu papriku koju st narezali na manje komade. Neka se sve prži dok povrće ne omekša. Dodajte koncentrat rajčice i izmiješajte. Nakon toga mljevenu crvenu papriku, majčinu dušicu i muškatni oraščić. Neka se kratko pirja, a na to sve stavite svinjski file i posolite. Pirjajte oko dvije minute. Na kraju dodajte narezani kiseli kupus, ulijte juhu i promiješajte. Neka se sve kuha 10-ak minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiseli kupus s komadićima svinjetine je gotov i spreman za posluživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo