Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kako se pripremaju hladni umaci za meso?

Tražite nekoliko recepata za hladne umake za meso? Ne morate tražiti dalje. Ovi hladni umaci za meso će vas oduševiti.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Umak je tekuća smjesa koja se koristi kao prilog uz različita jela. Mogu biti vrući ili hladni, a različiti okusi i teksture mogu se postići kombiniranjem različitih sastojaka. Kada su u pitanju hladni umaci za meso, ova dva recepta izvrsno odgovaraju uz sve vrste mesa.

Sastojci potrebni da se pripremi hladni umak od kiselog vrhnja i češnjaka su:

200 g kiselog vrhnja

1 češanj češnjaka

1 žlica nasjeckanog svježeg peršina

Sol i papar

Kada pripremate ovaj hladni umak za meso najprije ogulite i usitnite češnjak. Pomiješajte kiselo vrhnje, češnjak i nasjeckani peršin. Začinite solju i paprom prema želji. Dobro promiješajte i ostavite da se ohladi u hladnjaku prije posluživanja uz meso po izboru.

Sastojci potrebni da se pripremi hladni umak od majoneze i senfa su:

100 g majoneze

1 žlica senfa

1 žličica limunovog soka

Sol i papar

Kada pripremate ovaj recept za hladni umak za meso najprije pomiješajte majonezu, senf i limunov sok u posudi. Začinite solju i paprom prema želji. Dobro promiješajte i ostavite da se ohladi u hladnjaku. Ovi hladni umaci za meso idealni su za posluživanje uz različita mesna jela kao što su pečena piletina, roštilj ili odresci.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike