Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kulinarstvo /

Kako se priprema jednostavan umak za svinjetinu?

Volite jesti svinjetinu, ali ne podnosite suho meso? Ovaj jednostavan umak za svinjetinu učiniti će vaše meso sočnim i ukusnim. Donosimo recept za jednostavan umak za svinjetinu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Jednostavan umak za svinjetinu idealan je za sve one koji žele začiniti okus svinjskog mesa, a da ne provode sate u kuhinji. Ovaj umak može se pripremiti u svega nekoliko minuta, a njegov jednostavan i ukusan okus sigurno će vas oduševiti.

Sastojci za jednostavan umak za svinjetinu su:

1 šalica soka od jabuke

1/4 šalice meda

1/4 šalice jabučnog octa

1 žlica senfa

1 žlica maslaca

1 žlica kukuruznog škroba

Sol i papar po ukusu

Kada pripremate jednostavan umak za svinjetinu najprije u posudi pomiješajte sok od jabuke, med, jabučni ocat, senf, sol i papar. Zagrijte posudu na srednje jakoj vatri. Dodajte maslac i pričekajte dok se ne otopi. U posudu dodajte smjesu sokova i senfa. Pustite da zavrije.

Smanjite vatru i kuhajte smjesu za jednostavan umak za svinjetinu oko 5 minuta dok se ne zgusne. U maloj zdjelici pomiješajte kukuruzni škrob s 1 žlicom vode dok ne dobijete glatku pastu. Ulijte pastu u umak i miješajte dok se umak ne zgusne. Jednostavan umak za svinjetinu već je gotov. Pustite da se umak malo ohladi prije posluživanja. Dobar tek!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike