Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept i priprema /

Savjeti za pripremu lososa na tavi

Losos pečen na tavi jedan je od najukusnijih načina kako ispeći lososa, a nije nimalo kompliciran. Kako ispeći lososa na tavi?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Pečeni losos jedan je od najukusnijih načina pripreme lososa. Na zapečenoj strani dobije lijepu koricu, a iznutra ostane sočan. Kako ispeći lososa na tavi?

Sastojci potrebni za pripremu lososa na tavi su:

2 fileta lososa

sol i svježe mljeveni crni papar

maslinovo ulje

limun

svježe začinsko bilje

Kako ispeći lososa na tavi:

Prvi korak kako ispeći lososa na tavi je zagrijavanje pećnice na 200°C. Dok se pećnica zagrijava, upalite vatru na štednjaku te stavite tavu iznad vatre da se tava dobro zagrije. Dok se tava zagrijava, losos začinite soli i paprom. Dodajte maslinovog ulja u tavu i stavite losos u tavu da se prži. Losos na tavi pržite 2 minute sa svake strane.

Drugi i posljednji korak načina kako ispeći lososa na tavi je premještanje lososa. Nakon što se losos pržio 2 minute sa svake strane, izvadite ga iz tave i stavite u zagrijanu pećnicu na 6 minuta. Nakon proteklog vremena izvadite lososa iz pećnice. Losos je gotov i spreman za posluživanje.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike