Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
PROBAJTE NEŠTO NOVO /

Jeste li ikada radili roštilj u sobi?

'Danas sam se odlučio raditi nešto malo drugačije. Radit ćemo roštilj u sobi', najavio je naš Kuhar i pol i bacio se na posao!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Pileći roštilj

SASTOJCI:

80 dkg pilećih prsa s kožom 1,5 dcl vinskog octa 1,5 dcl ketchupa 1 žlica šećera 1 suhi feferon ružmarin, limun sol, papar maslinovo ulje

PRIPREMA:

Pileća prsa narežite na tanko, na njih iscijedite limunov sok, posolite, popaprite, dodajte maslinovo ulje i češnjak. Sve zajedno promiješajte i pustite da se marinira.

 

Dok se piletina marinira, napravite umak tako da u vruću posudu dodate šećer. Kad se šećer rastopio i karamelizirao, dodajte vinski ocat. Pustimo da se ocat reducira sa šećerom.

U međuvremenu piletinu stavite na roštilj. Dok se meso peče, u umak dodajte ketchup i malo sušenih feferona po izboru. Gotovu piletinu prelijte umakom.

CIjelu pripremu ovoga jela možete pogledati u našem video prilogu .

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike