Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Glavno jelo /

Janjeći but na rimski način

Kako pripremiti janjeći but? Jeste li probali jelo Janjeći but na rimski način? Donosimo vam recept za pripremu jela Janjeći but na rimski način.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Janjeći but na rimski način jelo je od janjetine koje je nešto zahtjevnije za pripremu, ali je vrlo ukusno. Recepti za pripremu janjećeg buta su različiti, a ako niste svakako probajte Janjeći but na rimski način. Ovo jelo od janjetine poslužite kao glavno jelo.

Janjeći but na rimski način sastojci:

1,5 kg janjećeg buta

15 dkg krušnih mrvica

3 žlice peršina

3 češnja češnjaka

pola žličice mažurana

pola žličice mente

pola žličice origana

80 dkg krumpira

4 dcl temeljca mesne juhe

maslinovo ulje

sol

papar

Janjeći but na rimski način priprema:

U posudi promiješajte krušne mrvice s protisnutim češnjakom, peršinom, mažuranom, origanom, soli, mentom, paprom i maslinovim uljem. Napravite smjesu.

Janjeći but dobro poslolite i premažite maslinovim uljem. Stavite ga u vatrostalnu posudu i prekrijte s dobivenom smjesom. Ulijte polovicu mesnog temeljca i pecite na 200 stupnjeva oko sat i petnaest minuta.

Kada je na pola meso pečeno dodajte krumpir te preostali dio temeljca i pecite. Janjeći but na rimski način je gotov i spreman za posluživanje.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike