Janjeća jetrica na kiselo jednostavno je jelo koje je gotovo za pola sata, a vrlo je ukusno. Priprema janjećih jetrica oduševit će sve one koji vole janjetinu. Ovo jelo poslužite kao glavno jelo.
Janjeća jetrica na kiselo sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 80 dkg janjećih jetrica
- 0,5 dcl octa
- žličica brašna
- 40 dkg luka
- 0,5 dcl prošeka
- žlica rajčice
- ulje
- žličica slatke mljevene paprike
- sol
- papar
Janjeća jetrica na kiselo priprema:
Na ulju pržite luk dok ne omekša. Dodajte jetrica narezana na trakice te pirjajte. Začinite sa soli i paprom prema želji, dodajte rajčicu te mljevenu crvenu papriku. Podlijte s vinskim octom i prošekom. U smjesu dodajte malo brašna razmućenog u hladnoj vodi kako bi se umak zgusnuo.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Janjeća jetrica na kiselo su gotova i spremna za posluživanje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa