Glavno jelo /

Janjeća jetrica na kiselo

Kako pripremiti janjetinu? Jedan od recepata kako pripremiti janjetinu je jelo janjeća jetrica na kiselo.

19.7.2021.
8:56
VOYO logo

Janjeća jetrica na kiselo jednostavno je jelo koje je gotovo za pola sata, a vrlo je ukusno. Priprema janjećih jetrica oduševit će sve one koji vole janjetinu. Ovo jelo poslužite kao glavno jelo.

Janjeća jetrica na kiselo sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 80 dkg janjećih jetrica
  • 0,5 dcl octa
  • žličica brašna
  • 40 dkg luka
  • 0,5 dcl prošeka
  • žlica rajčice
  • ulje
  • žličica slatke mljevene paprike
  • sol
  • papar

Janjeća jetrica na kiselo priprema:

Na ulju pržite luk dok ne omekša. Dodajte jetrica narezana na trakice te pirjajte. Začinite sa soli i paprom prema želji, dodajte rajčicu te mljevenu crvenu papriku. Podlijte s vinskim octom i prošekom. U smjesu dodajte malo brašna razmućenog u hladnoj vodi kako bi se umak zgusnuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Janjeća jetrica na kiselo su gotova i spremna za posluživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo