Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
MAJSTOR SVOG ZANATA /

Jabuka u sočnoj kombinaciji sa svinjskim kotletom

Bez suvišnih riječi, naš chef Tomislav Gretić odmah se primio posla te gledateljima RTL Televizije pokazao kako se priprema svinjski kotlet s jabukama i kaduljom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Svinjski kotlet s jabukama i kaduljom

SASTOJCI:

Na vruću tavu stavite ulje. Kotlete malo uvaljajte u glatko brašno i pržite na tavi s obje strane.

1 kg svinjskog kotleta

10 dkg luka

30 dkg jabuka granny smith

2 dcl bijelog vina

1 dcl vrhnja za kuhanje

glatko brašno

sol

papar

maslac

kadulja

PRIPREMA:

Meso skinite s kosti, narežite ga na porcije te ga posolite i popaprite.

Na vruću tavu stavite ulje. Kotlete malo uvaljajte u glatko brašno i pržite na tavi s obje strane. Dok se kotleti prže, očistite luk i narežite ga na ploške. Kad je meso pečeno s obje strane, izvadite ga van.

U tavu stavite malo maslaca i dodajte luk te kratko pirjajte. Dodajte jabuku i malo kadulje. Zalijte s vinom, dodajte soli, papra i vratite meso da se 10-ak minuta pirja s jabukom i lukom. Na kraju dodajte malo vrhnja, promiješajte i servirajte.

Pripremu cijelog ovoga jela možete pogledati u našem video prilogu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike