Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
FRANCUSKI SPECIJALITET /

Iz crtića ravno u kuhinju našeg majstora

Ratatouille je specijalitet od povrća iz Provanse, a nastanak se najviše veže uz Nicu. Može se poslužiti kao toplo predjelo, glavno jelo ili kao hladno predjelo.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Pureća prsa Ratatouille

SASTOJCI:

Kad je povrće gotovo, izvadite ga u zdjelu i na njega dodajte pureća prsa.

80 dkg purećih prsa

20 dkg patlidžana

20 dkg tikvica

20 dkg paprike

15 dkg pelata

maslinovo ulje

češnjak

sol

papar

bosiljak

PRIPREMA:

Tikvice, papriku i patlidžan izrežite na kockice i stavite pržiti na zagrijanu tavu. Dok se povrće prži, pureća prsa izrežite na tanko, posolite, popaprite i stavite meso u drugu tavu na malo maslinovog ulja.

Češnjak isijecite na sitno i stavite ga na povrće koje se i dalje prži. Dodajte pelate, posolite, popaprite i pustite da se lagano kuha. Kad je povrće gotovo, izvadite ga u zdjelu i na njega dodajte pureća prsa.

Na kraju dodajte malo sjeckanog bosiljka.

Cijelu pripremu ovoga jela možete pogledati u našem video prilogu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike