Pureća prsa Ratatouille
SASTOJCI:
Kad je povrće gotovo, izvadite ga u zdjelu i na njega dodajte pureća prsa.
- 80 dkg purećih prsa
- 20 dkg patlidžana
- 20 dkg tikvica
- 20 dkg paprike
- 15 dkg pelata
- maslinovo ulje
- češnjak
- sol
- papar
- bosiljak
PRIPREMA:
Tikvice, papriku i patlidžan izrežite na kockice i stavite pržiti na zagrijanu tavu. Dok se povrće prži, pureća prsa izrežite na tanko, posolite, popaprite i stavite meso u drugu tavu na malo maslinovog ulja.
Češnjak isijecite na sitno i stavite ga na povrće koje se i dalje prži. Dodajte pelate, posolite, popaprite i pustite da se lagano kuha. Kad je povrće gotovo, izvadite ga u zdjelu i na njega dodajte pureća prsa.
Na kraju dodajte malo sjeckanog bosiljka.
Cijelu pripremu ovoga jela možete pogledati u našem video prilogu.