Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept i priprema /

Ideje za ukusan i zasitan ručak sa mesom

Želite pripremiti svečani obiteljski ručak no nemate ideje za ručak sa mesom? Ove dvije ideje za ručak sa mesom će vas oduševiti.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Bilo da ste raspoloženi za mekanu piletinu ili ukusne svinjske kotlete, oba recepta možete saznati u nekoliko minuta. Ako želite osvježiti naporan dan, tada su svinjski kotleti pravi izbor. No, ako želite lagani i ukusni ručak, tada je marinirana piletina sve što vam treba.

Ideja za ručak sa mesom - svinjski kotleti

Sastojci potrebni da se pripremi prva ideja za ručak sa mesom su:

1 glavica kupusa

1 jabuka

2 žlice jabučnog octa

Maslinovo ulje

Sol i papar

4 svinjska kotleta s kostima

2 žličice sjeme komorača

2 žlice svježeg sitno nasjeckanog peršina

Da pripremite ovaj ukusni recept za ručak sa mesom, najprije pomiješajte kupus, jabuku, ocat i 2 žlice ulja u velikoj zdjeli te začinite solju i paprom. Promiješajte da se sjedini, a zatim pustite da omekša. U međuvremenu u velikoj tavi zagrijte preostale 2 žlice ulja na srednje jakoj vatri. Svinjske kotlete začinite sjemenkama komorača te solju i paprom. Pržite ih oko 3 do 4 minute po strani. Pustite da odmore 5 minuta, a zatim poslužite.

Ideja za ručak sa mesom - mekana piletina

Sastojci potrebni za sljedeći ručak sa mesom su:

Sok od 4 limete

3 žlice svježe nasjeckanog peršina

Maslinovo ulje

Sol i papar

2 žličice meda

500 grama pilećih prsa bez kosti i kože

2 konzerve nasjeckanog ananasa

1 avokado

Pola crvenog luka

Prvi korak za pripremu ovog glavnog jela sa mesom je priprema marinade. Napravite marinadu te u velikoj zdjeli pomiješajte sok od 3 limete, 2 žlice peršina, ulje i med te začinite solju. Dodajte piletinu u veliku plastičnu vrećicu koja se može zatvoriti i ulijte marinadu. Ostavite da se marinira u hladnjaku najmanje 2 sata. Zatim nauljite rešetke i pecite piletinu dok ne pougljeni i bude pečena, 8 minuta po strani. U međuvremenu, u srednjoj posudi pomiješajte ananas, avokado, crveni luk, preostali sok limete i preostalu žlicu cilantra. Posolite i popaprite.

Ove ideje za ručak sa mesom su izvrsne za sve koji traže jednostavan i brzi recept sa mesom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike