Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Desert /

Kako se priprema ganache krema od bijele čokolade?

Želite pripremiti ukusnu glazuru za torte od bijele čokolade? Ganache krema od bijele čokolade je savršena za to. Saznajte kako se priprema ukusna ganache krema od bijele čokolade.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Ganache je tradicionalno kombinacija čokolade i vrhnja i može se koristiti za prekrivanje torte ili vrh sladoleda. Imajte na umu da je ovaj recept za ganache kremu od bijele čokolade dobar koliko i bijela čokolada koju odaberete, stoga svakako koristite visokokvalitetnu bijelu čokoladu.

Sastojci potrebni da se pripremi ganache krema od bijele čokolade su:

450 grama bijele čokolade, grubo nasjeckane

400 ml kokosovog mlijeka

Pola žličice ekstrakta vanilije

Kako biste pripremili ganache kremu od bijele čokolade, najprije u zdjelu srednje veličine stavite grubo nasjeckanu čokoladu te ostavite sa strane. U malom loncu na srednje jakoj vatri zagrijte kokosovo mlijeko dok se oko rubova ne počnu pojavljivati ​​mjehurići i dok se para ne diže s površine. Vruće kokosovo mlijeko prelijte preko nasjeckane čokolade i ostavite da se grije bez miješanja 5 minuta. Umutite smjesu čokolade i kokosovog mlijeka dok ne postane sjajna i glatka, zatim dodajte ekstrakt vanilije i miješajte dok se ganache krema od bijele čokolade ne sjedini. Koristite ganache kremu od tople čokolade toplu ili malo ohlađenu. Dobar tek!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike