Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kulinarstvo /

Fini umaci za savršenstvo okusa pečene svinjetine

Volite jesti pečenu svinjetinu te želite obogatiti okus pečene svinjetine pomoću umaka? Donosimo ukusne i fine umake za pečenu svinjetinu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Svinje su jedna od najčešće uzgajanih životinja u svijetu, a svinjetina je popularan izbor za mnoga jela. Uz dobar odabir začina i umaka, svinjetina može biti izvrsno jelo za obiteljska okupljanja i svečane prigode. Ova dva fina umaka za pečenu svinjetinu neće vas razočarati.

Sastojci potrebni da se pripremi umak sa medom i senfom su:

2 žlice meda

2 žlice senfa s medom

40 ml pilećeg temeljca

1 žličica octa

Sol i papar

Kada pripremate ovaj fini umak za pečenu svinjetinu najprije zagrijte med u posudi na srednjoj vatri dok ne postane tekuć. Dodajte senf s medom, pileći temeljac i ocat. Začinite sa soli i paprom prema želji. Pustite da umak zakuha i smanjite vatru. Kuhajte 5-10 minuta dok se umak ne zgusne. Maknite s vatre i pustite da se ohladi prije posluživanja.

Sastojci potrebni da se pripremi umak od češnjaka i meda su:

60 grama majoneze

40 ml jogurta jogurta

3 češnja češnjaka, usitnjena

1 žlica meda

1 žličica senfa

Sol i papar

Kada pripremate ovaj fini umak za pečenu svinjetinu najprije pomiješajte majonezu, jogurt, češnjak, med i senf u posudi. Začinite sa soli i paprom prema želji. Dobro promiješajte i ostavite da se ohladi u hladnjaku. Ovi umaci idealni su za posluživanje uz pečenu svinjetinu, ali se također mogu koristiti i uz druga mesna jela kao što su piletina ili puretina.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike