Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Domaća sarma od kiselog kupusa - recept i priprema

U potrazi ste za receptom za pripremu domaće sarme od kiselog kupusa. Kako pripremiti pravu domaću sarmu od kiselog kupusa ?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Domaća sarma od kiselog kupusa mnogima je najomiljenije domaće jelo. Priprema domaće sarme od kiselog kupusa je nešto zahtjevnija, ali rezultat je vrlo ukusno jelo. Kako pripremiti pravu domaću sarmu od kiselog kupusa?

Za pripremu domaće sarme od kiselog kupusa trebat će vam:

mljeveno miješano meso

sitno nasjeckani luk

riža

začini

jaje

voda.

Domaća sarma od kiselog kupusa priprema:

Sve sastojke dobro promiješajte rukama da bi se sastojci ravnomjerno spojili. Smjesu koju ste dobili slažite u oprane listove kupusa i motajte ih u sarmice.

Kada ste zamotali sve sarmice, složite ih u lonac i prelijte ih vodom. Vodu začinite crvenom paprikom i ekstraktom rajčice.

Sada možete pustiti sarmu da se kuha na laganoj vatri. Minimalno vrijeme koje je potrebno za kuhanje sarme je sat i pol, a ponekad je potrebno i duže.

Domaća sarma od kiselog kupusa na tanjuru se najbolje slaže sa ukusnim kremastim pire krumpirom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike