Talijanska kuhinja /

Cannelloni sa svježim špinatom i sirom

Image

Cannelloni sa svježim špinatom i sirom jelo je talijanske kuhinje. Donosimo vam recept kako pripremiti jelo Cannelloni sa svježim špinatom i sirom.

29.6.2021.
10:33
VOYO logo

Za pripremu jela talijanske kuhinje Cannelloni sa svježim špinatom i sirom potrebno vam je oko sat vremena, a priprema je vrlo jednostavna.

Cannelloni sa svježim špinatom i sirom - sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 12 komada tjestenine cannellone
  • jaje
  • 20 dkg sira ricotte
  • 12 dkg špinata
  • 15 dkg parmezana
  • 2 češnja češnjaka
  • 20 dkg kravljeg sira
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • sol i papar

Cannelloni sa svježim špinatom i sirom - priprema:

Skuhajte cannellone u vodi koju ste prethodno posolili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posudu stavite jaje koje ste začinili sa soli i paparom te razmutite, dodajte kravlji sir, sir ricottu, polovicu ribanog parmezana, češnjak, sjeckane listove špinata. Sve promiješajte i punite vannollone. Punjene cannellone složite jednog do drugog u vatrostalnoj posudi i na kraju prelijete sa smjesom od vrhnja za kuhanje i drugom polovicom parmezana.

Sve stavite peći na pola sata u pećnicu koju ste prethodno zagrijali na 180 stupnjeva. Cannelloni sa svježim špinatom i sirom su gotovi i spremni za posluživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo