Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Talijanska kuhinja /

Cannelloni sa svježim špinatom i sirom

Cannelloni sa svježim špinatom i sirom jelo je talijanske kuhinje. Donosimo vam recept kako pripremiti jelo Cannelloni sa svježim špinatom i sirom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Za pripremu jela talijanske kuhinje Cannelloni sa svježim špinatom i sirom potrebno vam je oko sat vremena, a priprema je vrlo jednostavna.

Cannelloni sa svježim špinatom i sirom - sastojci:

12 komada tjestenine cannellone

jaje

20 dkg sira ricotte

12 dkg špinata

15 dkg parmezana

2 češnja češnjaka

20 dkg kravljeg sira

2 žlice maslinovog ulja

sol i papar

Cannelloni sa svježim špinatom i sirom - priprema:

Skuhajte cannellone u vodi koju ste prethodno posolili.

U posudu stavite jaje koje ste začinili sa soli i paparom te razmutite, dodajte kravlji sir, sir ricottu, polovicu ribanog parmezana, češnjak, sjeckane listove špinata. Sve promiješajte i punite vannollone. Punjene cannellone složite jednog do drugog u vatrostalnoj posudi i na kraju prelijete sa smjesom od vrhnja za kuhanje i drugom polovicom parmezana.

Sve stavite peći na pola sata u pećnicu koju ste prethodno zagrijali na 180 stupnjeva. Cannelloni sa svježim špinatom i sirom su gotovi i spremni za posluživanje.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike