Cannelloni sa svježim špinatom i sirom
Za pripremu jela talijanske kuhinje Cannelloni sa svježim špinatom i sirom potrebno vam je oko sat vremena, a priprema je vrlo jednostavna.
Cannelloni sa svježim špinatom i sirom - sastojci:
12 komada tjestenine cannellone
jaje
20 dkg sira ricotte
12 dkg špinata
15 dkg parmezana
2 češnja češnjaka
20 dkg kravljeg sira
2 žlice maslinovog ulja
sol i papar
Cannelloni sa svježim špinatom i sirom - priprema:
Skuhajte cannellone u vodi koju ste prethodno posolili.
U posudu stavite jaje koje ste začinili sa soli i paparom te razmutite, dodajte kravlji sir, sir ricottu, polovicu ribanog parmezana, češnjak, sjeckane listove špinata. Sve promiješajte i punite vannollone. Punjene cannellone složite jednog do drugog u vatrostalnoj posudi i na kraju prelijete sa smjesom od vrhnja za kuhanje i drugom polovicom parmezana.
Sve stavite peći na pola sata u pećnicu koju ste prethodno zagrijali na 180 stupnjeva. Cannelloni sa svježim špinatom i sirom su gotovi i spremni za posluživanje.
403 Forbidden