Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Topli napitci /

Čaj od pelina nakon jela

Pelin je biljka koja cvate od srpnja do rujna, a priprema se u obliku čaja, tinktura, likera, vina i rakije. Kako napraviti čaj od pelina?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Čaj od pelina poznat je prirodni lijek za bolesti želuca i žučnjaka, te za poboljšanje apetita. Čaj se može piti i za vrijeme prehlade i gripe, te problema s disanjem i kod bolova u trbuhu.

Čaj od pelina - sastojci:

žličica suhog lišća pelina

šalica vruće vode

Čaj od pelina - priprema:

Stavite u šalicu žličicu suhog lišća pelina i prelijte s vrućom vovom. Neka sve zajedno odstoji nekoliko minuta i procijedite. Ako želite jači čaj od pelina tada ostavite da sve zajedno duže odstoji. Čaj je spreman za konzumaciju, a s obzirom da je pelin jak i gorak možete ga zasladiti prema vlastitom ukusu.

Čaj od pelina se preporučuje piti nakon jela.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike