Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Riblji specijaliteti /

Pripremite sami bakalar s porilukom

Bakalar s porilukom jednostavno se priprema, a za pripremu je potrebno oko sat vremena.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Jelo bakalar s porilukom možete pripremiti i sami uz pomoć recept. Kako biste pripremili bakalar s porilukom potrebni su vam sljedeći sastojci:

1 kg bakalara

2 poriluka

2 češnja češnjaka

2 dcl bijelog vina

1 kg krumpira

2 žlice peršina

2 žlice koncentrata rajčice

maslinovo ulje

sol i papar

Bakalar s porilukom - priprema:

Očistite poriluk i krumpir te narežite na ploške. Bakalar očistite, operete i filetirajte. Narežite bakalar na manje komade i začinite soli i paprom.

uzmite duboki lonac i stavite malo ulja, složite red krumpira, red poriluka začinte sa soli i paparom, prelijete maslinovim uljem i prekrijete narezanim bakalarom.

Pospijte češnjak preko bakalara i prekrijete redom krumpira i sjeckanim peršinom, začinite sa soli i paprom.

Posebno u posudi pomiješajte koncentrat rajčice s bijelim vinom i prelijete preko bakalara. Sve zajedno podlijete s vodom tako da prekrijete sastojke.

Stavite na vatru i pustite neka zavrije, maknite poklopac i kuhajte još pola sata.

Bakalar s porilukom je gotovo i spreman za serviranje.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike