GENIJALAN TRIK ZA SKIDANJE MRLJA OD KRVI: / Poznat vam je prizor? Ne bacajte gaćice, spasit će ih ovaj jeftin sastojak

Nakon ovoga postupka se gaćice operu uobičajeno

5.4.2019.
18:59
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svima se dogodi; ili vas menstruacija iznenadi dok ste negdje vani ili vam se uložak pomakne u stranu... Uglavnom, ako ste žena, onda ste sigurno barem jednom doživjeli neugodnost uzrokovanu mjesečnicom. Osim samog osjećaja srama i nelagode, ponekad je veći problem sanirati štetu od krvi na gaćicama i odjeći.

Britanska blogerica Rosie pokazala je kako vodikovim peroksidom ukloniti mrlje od menstrualne krvi koje se ne daju oprati na klasičan način u svega nekoliko minuta. Na svojem blogu "Brush By Four Nine" Rosie je pojasnila da ova kemikalija potiče oksidaciju enzima u krvi i tako rastvara mrlje.

Ne morate bacati gaćice

Prvi korak u skidanju mrlja od menstruacije jest pranje rublja u hladnoj vodi (da izađe sva krv koja može), a potom se na umrljane dijelove nanosi tekući vodikov peroksid. Nakon toga se gaćice operu uobičajeno, u perilici ili na ruke.

Rosie na blogu ima gotovo 200.000 pratitelja, a mnoge žene oduševile su se ovom idejom jer je mrlje od menstrualne krvi često nemoguće u potpunosti ukloniti s rublja. "Ovo je sjajan savjet, nikada ne bih pomislila da vodikov peroksid može pomoći", samo je jedan od brojnih oduševljenih komentara.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali