FRAJER POSTAVIO GLUPO PITANJE O MENSTRUACIJI, ŽENE U NEVJERICI: / 'Ma naravno, možemo je i prespavati...'

Image
Foto: Profimedia

Muškarac je zbog svojega neznanja postao predmet ismijavanja među ženama na Twitteru

7.5.2019.
7:04
Profimedia
Play logo

O menstrualnom ciklusu žena uči se još u osnovnoj školi, no čini se da još ima onih koji nisu sigurni kako to zapravo funkcionira. U to se uvjerila i jedna korisnica Twittera, koja je na svom profilu podijelila prepisku s prijateljem, koji ju je pitao pomalo bizarno pitanje o menstruaciji.

'Pa tijelo se gasi dok spavamo?'

Farah iz New Jerseyja prijatelju je rekla da se probudila s menstruacijom, na što ju je on pitao: "Zar je to moguće?" Ona mu je začuđeno rekla da je preko noći dobila mjesečnicu, a prijatelj joj je odgovorio: "Nisam znao da ju je moguće dobiti preko noći", dodavši da ne može očekivati od njega da zna sve o ženskom menstrualnom ciklusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
FRAJER POČEO PAMETOVATI O MENSTRUACIJI, NIJE ZAVRŠILO DOBRO: /

'Žene koje imaju ekstra vlažnu...'

Image
FRAJER POČEO PAMETOVATI O MENSTRUACIJI, NIJE ZAVRŠILO DOBRO: /

'Žene koje imaju ekstra vlažnu...'

Farah nije mogla vjerovati što čita te mu je uputila primjedbu da s 24 godine ne zna kako funkcionira mjesečnica. "Kako bi se ona mogla pojaviti samo preko dana? Misliš da maternica čeka da se probudimo?" napisala mu je šokirana prijateljica, a on joj je odgovorio glupom pretpostavkom: "Pa tijelo se gasi dok spavamo?"

Žene ga naveliko sprdaju

Play logo

Muškarac je zbog svojega neznanja postao predmet ismijavanja među ženama na Twitteru. "Da, istina je. Kada spavamo, potpuno prestanemo disati i srce nam prestane kucati. Onda nam duša odlazi u oblak, gdje se čuvaju svi naši snovi. Tijelo će znati kada je vrijeme za buđenje i pozvat će dušu natrag. Ljudsko tijelo je čudesno", napisala je jedna žena u šali, a druga je dodala kako bi prema njegovim riječima onda jednostavno mogla prespavati cijeli tjedan i tako izbjeći mjesečnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od 30.000 ljudi uključilo se u raspravu na Twitteru, a većina ne može vjerovati da postoje muškarci koji i dalje ne znaju osnovne stvari o ženskome tijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo